Followers

Sunday, 23 October 2011

Cuci Mata Jap Yer....

Salam 1Malaysia..

Agenda hari minggu terpaksa dibatalkan sebab hb kena jaga booth kat PWTC. Kak dude, sorry tak dapat datang melawat lagi.. huhuhu.. (hehehe..iklan dulu)

Ok, sebenarnya saya nak ajak anda semua cuci mata tgk hasil kraf dari felt, brooch. Murah2 je. Jika ada sesapa yg nak beli tuk wat doorgift waktu cukur jambur ke, besday ke, souvenier tuk kawan atau opis ke, boleh tempah dengan saya. Bukan setakat brooch je, keychain, hairclip, semua ada. Cuma dalam masa terdekat ni, ini yang siap sedia untuk dijual. Kebanyakkan keychain dah terjual. Saya akan bagi rege special punya. (Siap promote kaw, kaw ni..hehehe). Untuk maklumat lanjut leh KLIK SINI

Ni ada gambo



2 comments: